Home / archiefcentraal / erwin makkinga volgt jan smit op als gerechtsdeurwaarder

erwin makkinga volgt jan smit op als gerechtsdeurwaarder

Smit gaat een stap terug doen, maar blijft als adviseur verbonden aan het kantoor. Naast Makkinga blijft Willem Legebeke als gerechtsdeurwaarder actief. Ook zijn er nog vier kandidaat-gerechtsdeurwaarders werkzaam. Het deurwaarderskantoor Smit en Legebeke bestaat al ruim 40 jaar in Ommen en heeft 20 medewerkers in dienst. Het kantoor is een begrip in de regio en ver daarbuiten op het gebied van incasso-werkzaamheden. Door de uiteenlopende werkzaamheden voor (mkb)bedrijven, woningbouwverenigingen, gemeenten en ziekenhuizen hebben zij door de jaren heen veel expertise ontwikkeld.

Erwin Makkinga over de toekomst van Smit en Legebeke: “Jan Smit en Willem Legebeke hebben een sterk fundament neergelegd voor het bedrijf. Een solide basis waar wij de komende jaren samen op verder kunnen bouwen.”

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.