Home / archiefcentraal / eerste vlooienmarkt 2016 in diamanthal balkbrug

eerste vlooienmarkt 2016 in diamanthal balkbrug

Al jaren is de markt in de Diamanthallen een begrip voor zowel bezoekers als standhouders. In de prachtige locatie, beschut tegen regen en wind en een goede bereikbaarheid, tref je een zeer grote verscheidenheid in aangeboden spullen. Omdat het een vlooienmarkt betreft bestaat het aanbod uit minimaal 70% gebruikt, oud, of overjarig spul. Ook ambachtelijke of hobbymatig gemaakte producten zijn er te vinden.

De organisatie is geheel in handen van vrijwilligers, dus niet commercieel. De markt vindt in het winterseizoen elke vierde zaterdag van de maand plaats.

De markt is geopend van 08.00 tot 13.00 uur. Entree volwassenen € 1.50, voor kinderen is het gratis. Er is ruime gratis parkeergelegenheid rond de hallen. Voor meer informatie, mail naar vlooienmarkt@diamanthal.nl of kijk www.diamanthal.nl.

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.