Home / archiefcentraal / dure puntendeling voor nieuwleusen

dure puntendeling voor nieuwleusen

Vorige week had Nieuwleusen nog de gedeelde vierde plek in zijn bezit en kon het nog naar boven kijken. Een week en twee wedstrijden later zal de blik van Nieuwleusen vooral naar beneden gericht zijn, nu het na de nederlaag tegen OZC vorige week ook vandaag punten liet liggen tegen VHK.

Beide ploegen hielden elkaar lang in evenwicht vanmiddag op sportpark Het Klaverblad waar de wedstrijd pas in de tweede helft tot ontbranding kwam. Nieuwleusen kwam na ruim een uur spelen op voorsprong dankzij een doelpunt van Bas Evenboer. De solide defensie van Nieuwleusen, de minst gepasseerde ploeg in de zaterdag 3e klasse C, had echter een kleine tien minuten later geen antwoord op de inzet van VHK-spits Berry Heetebrij: 1-1.

Het lukte Nieuwleusen vervolgens niet om de wedstrijd nog winnend af te sluiten. De wedstrijd eindigde in 1-1 waardoor Nieuwleusen de achterstand met de top vier weer met twee punten zag toenemen. Volgende week is Nieuwleusen vrij en de volgende wedstrijd van de oranjehemden staat 13 februari op het programma. Dan gaat Nieuwleusen op bezoek bij Hatto Heim en spelen beide ploegen een zogeheten ‘zes punten wedstrijd’.

Stand middenmoot 3C:
4. OZC – 29
5. Nieuwleusen – 24
6. Hatto Heim – 23
7. Hardenberg’85 – 21
8. Hattem – 18

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.