driepunter voor lemele

De laatste competitieoverwinning van Lemele dateerde alweer vanaf begin oktober. In de tussentijd sprokkelde Lemele echter wel punt voor punt bij elkaar doordat het dit seizoen maar liefst zeven van de veertien wedstrijden tot nu toe gelijk speelde. Vandaag mocht Lemele echter weer eens drie punten aan het totaal toevoegen.

Beide ploegen hielden elkaar lange tijd in evenwicht op sportpark ’t Zandeinde in Lemele. Voor de rust kwamen beide ploegen niet tot scoren en moesten de toeschouwers dus wachten tot het tweede bedrijf om doelpunten te kunnen zien. Direct na rust was het echter gelijk raak.

Lemele kwam gelijk na rust op voorsprong door een doelpunt van Robin Schoenmaker. Nog binnen het uur verdubbelde Ronald Lammerink de score namens Lemele en dit bleek uiteindelijk voldoende voor de overwinning aangezien RKSV vanmiddag geen potten wist te breken.

Drie welkome punten voor Lemele waarmee het weer wat meer afstand neemt van de nacompetitie plekken onderin. De verschillen blijven echter klein in de middenmoot van de zaterdag 3e klasse D waar Lemele voorlopig echter op koers lijkt te liggen voor lijfsbehoud, wat na de promotie van vorig jaar een uitstekende prestatie zou zijn.

Volgende week is Lemele vrij en over twee weken hervat het de competitie met een uitwedstrijd tegen Voorwaarts.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.