Home / archiefcentraal / doelman uit dalfsen naar jeugdopleiding pec zwolle

doelman uit dalfsen naar jeugdopleiding pec zwolle

Na twee stages, eind vorig seizoen en in december 2015, besloot Maats de overstap te maken. De kerstvakantie gebruikte hij om alle voor- en nadelen af te wegen, want ook Heracles Almelo was geïnteresseerd in de lange doelverdediger. Vorige week werd de knoop doorgehakt en de keuze is, mede vanwege de studiemogelijkheden, gemaakt voor Zwolle.

Bij SV Dalfsen is er het laatste anderhalf seizoen alles aan gedaan om Maats binnen de club op een zo hoog mogelijk niveau mee te laten trainen. Stapsgewijs heeft hij zich kunnen ontwikkelen onder de bezielende leiding van keeperstrainer Dinand Rosink en de technische staf van B1. Op dit moment traint hij twee keer in de week als volwaardige speler mee met de eerste selectie van SV Dalfsen.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.