Home / archiefcentraal / de piepenplassers uit vilsteren zijn er klaar voor

de piepenplassers uit vilsteren zijn er klaar voor

Het carnaval staat weer voor de deur en vader en dochter John en Sophie Nijhoff (Prins John doet de deur dicht en Jeugdprinses Sophie 1.0) staan te trappelen om te mogen beginnen. Zij zullen dit jaar de scepter zwaaien over het prachtige dorp Vilsteren wat voor het carnaval is omgetoverd tot Piepenplasdorp. De Piepenplassers beginnen aanstaande zaterdag met de opbouw van de carnavalstent, alle leden zijn dan al vroeg in de weer om alles weer tot in de puntjes voor te bereiden. Aan het eind van de middag zal Burgemeester Mark Boumans de sleuteloverdracht voor zijn rekening nemen tijdens de vrijwilligers- en wagenbouwersmiddag. De volgende dag zijn de Piepenplassers, onder leiding van Pastoor G. Noordink, in de viering aanwezig, die dit jaar voor het eerst zal zijn in de carnavalstent. Verder staat er in het weekend van 5, 6 en 7 februari weer veel op het programma zoals veel leuke artiesten en een mooie optocht op zondag. Meer informatie (ook voor kaartverkoop) is te vinden op www.piepenplas.nl.

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.