Home / archiefcentraal / de lemeler esch introduceert yoga op de camping

de lemeler esch introduceert yoga op de camping

Voor het eerst in de zomer van 2016 organiseert De Lemeler Esch Natuurcamping, aan de voet van de Lemelerberg in het Overijsselse Vechtdal, yogalessen voor haar gasten en bezoekers van buiten de camping. Wilma Ellenbroek (eigenaresse) geeft aan te merken dat steeds meer mensen behoefte hebben aan een leuke manier van ontspannen. “We denken dat yoga erg goed bij onze gast past.” De camping lijkt hiervoor de ideale locatie. Inspannen en tegelijkertijd ontspannen in de buitenlucht op een rustige plek middenin de natuur.

Samen met Irene Vos van Yoga Ommen worden de lessen tweemaal daags gegeven tussen 9 juli 20 augustus met uitzondering van de zondagen. Af en toe zullen gastdocenten speciale lesprogramma’s en workshops verzorgen. Mensen kunnen los deelnemen of een speciaal yoga-arrangement boeken in combinatie met overnachten. Niet alleen gasten van de camping, maar ook mensen die niet verblijven zijn van harte welkom om deel te nemen.

Wilma vertelt enthousiast over de nieuwe plannen: “Zelf ben ik altijd het hele jaar door actief en betrokken bij vanalles, waardoor ik ook bewust op zoek ben naar ontspanningsmomenten. Op aanraden ben ik begonnen met Yoga. Deze gezonde manier van ontspannen voor je lichaam bevalt mij zo goed, dat ik dat graag wil delen met anderen. Want yoga is geschikt voor jong en oud, man en vrouw, een maatje meer of minder, en lenig of niet, iedereen kan yoga beoefenen naar eigen kunnen en voor velen ook een prettig idee; het is geen prestatiesport.”

Kijk voor meer informatie op www.lemeleresch.nl/yoga-op-de-camping

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.