Home / archiefcentraal / de bevers verliezen van topdivisionist in oefenduel

de bevers verliezen van topdivisionist in oefenduel

“Het is een nieuwjaar met als voorbereiding een oefenwedstrijd tegen topdivisionist Apollo 8. Deze hebben we verloren met 3-1, maar we hebben er wel een aantal leerpunten uitgehaald. Als voorbeeld: geconcentreerd aan de wedstrijd beginnen. Dat is ons goed gelukt we zijn de wedstrijd goed van start gegaan en hebben de 1e set geconcentreerd met 17-25 gewonnen.

De 2e set was minder geconcentreerd. We begonnen met een 8-0 achterstand, er was bijna geen servedruk en we verloren met 25-15. De 3e set hadden we alles weer onder controle met een stabiele pass en veel druk over de diagonaal door Marlyn Bekhuis die een goede wedstrijd heeft gespeeld. Deze set hebben we gewonnen met 19-25.

Beslissende set
De 4e set begon net zoals de 2e set en liepen we achter de feiten aan, we zijn nog goed teruggekomen na een achterstand alleen was dat al te laat en hebben we verloren met 25-20. Dat betekende een 5e set, we hadden te weinig sevedruk om de achterstand in te halen en hebben de set verloren met 15-8 en dus ook de wedstrijd verloren met 3-2.

We kijken terug naar de 1e en de 3e set die we super gespeeld hebben. De eerste twee punten hebben we binnen van het nieuwe jaar. Zaterdag 16 januari hebben we een wedstrijd tegen Rivo Rijssen DS, je bent welkom om ons aan te moedigen!”

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.