Home / archiefcentraal / cursus beeldhouwen in ommen

cursus beeldhouwen in ommen

De maximale groepsgrootte is zes. Er wordt gewerkt in een inspirerende parkachtige omgeving aan de oever van een vijver. Afhankelijk van het weer en eigen voorkeur wordt er buiten of onder een (verwarmde) overkapping gewerkt. Een cursus bestaat uit zes middagen. Gereedschap en veiligheidsmiddelen zijn aanwezig. Een steen is bij Lucassen te koop. Eventueel schaf je er zelf één aan. Meer info kun je vinden op de site www.tomlucassen.nl. Je kunt je opgeven per mail via tomlucassen@ziggo.nl.

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.