Home / archiefcentraal / click the message met wie click jij

click the message met wie click jij

Claudette komt woensdag 9 maart naar Kulturhus De Mozaïek om een inspirerende avond te verzorgen. Ze zal hierbij vertellen over haar Clicks en haar eigen Click momenten. Het wordt een positieve avond met veel inspiratie voor iedereen. Zelf zegt ze: “Aan het eind van de avond moet iedereen met een wow gevoel naar huis gaan.” Deze zijn vanaf 18 januari te koop in het Kulturhus. De avond begint om 20.00 uur met een inloop vanaf 19.30 uur.

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.