Home / / burgemeester noten leest voor bij peuters

burgemeester noten leest voor bij peuters

Daarna kwam burgemeester Noten het verkozen prentenboek van het jaar 2016 “We hebben er een geitje bij” voorlezen in de bibliotheek. Door zijn leuke manier van voorlezen had hij alle aandacht van de kinderen. Vol trots zongen de peuters, onder begeleiding van gitaarspel, het geleerde liedje over het geitje. De grote knuffelgeit die erbij stond moest natuurlijk ook nog even geaaid worden door de peuters.

Als afscheid wilden een aantal peuters de burgemeester graag een hand geven en werd er gezwaaid. Het was een geslaagde voorleesdag. De rest van de Nationale Voorleesdagen wordt er ook weer lekker ontbeten en voorgelezen bij Doomijn.

Foto’s: Johan Bokma

Lees ook

‘Op het geniale af’ van Benedict Wells

Het Boek van de Week Francis Dean woont met zijn moeder in een trailerpark in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.