burgemeester noten leest voor bij peuters

Daarna kwam burgemeester Noten het verkozen prentenboek van het jaar 2016 “We hebben er een geitje bij” voorlezen in de bibliotheek. Door zijn leuke manier van voorlezen had hij alle aandacht van de kinderen. Vol trots zongen de peuters, onder begeleiding van gitaarspel, het geleerde liedje over het geitje. De grote knuffelgeit die erbij stond moest natuurlijk ook nog even geaaid worden door de peuters.

Als afscheid wilden een aantal peuters de burgemeester graag een hand geven en werd er gezwaaid. Het was een geslaagde voorleesdag. De rest van de Nationale Voorleesdagen wordt er ook weer lekker ontbeten en voorgelezen bij Doomijn.

Foto’s: Johan Bokma

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.