bultje foundation steunt kinderoperaties in kameroen

Het doel van de Bultje Foundation is om kinderen weer kind te laten zijn. Met deze donatie steunt de Foundation kinderen in Kameroen met ernstige beenvergroeiingen. Door gebrek aan Vitamine D en Calcium worden de botten niet goed opgebouwd, waardoor het kind in de groei te maken krijgt met doorzakken en invaliditeit. Met het motto ‘Help een kind op de been’ vertrekt Stichting Orthopedische Hulpprojecten twee keer per jaar met een team van Nederlandse orthopeden en operatieassistenten naar Kameroen om de kinderen te helpen. Eigenaar Gerrit-Jan Hagedoorn van Beerze Bulten: “Het is een geweldig initiatief en ik heb een enorme waardering voor de tijd die de leden van de stichting besteden aan dit project. Voor €250 kan een kind aan beide benen geholpen worden. Met deze donatie hebben dus 12 kinderen weer zicht op een betere toekomst en hopen wij bij te dragen aan een beter leven voor deze kinderen.”

Isala Klinieken Zwolle
Orthopedisch chirurg Kees van Egmond van Isala Klinieken Zwolle is een van de leden van het team. Samen met de andere leden van Stichting Orthopedische Hulpprojecten opereert hij geheel vrijwillig en op eigen kosten. Donaties en sponsoring zijn dan ook erg belangrijk voor de bekostiging van de vele medische benodigdheden. De leden van Stichting Orthopedische Hulpprojecten delen hun kennis en kunde op medisch gebied met de doctoren en verpleegkundigen in Kameroen. Door deze samenwerking zijn inmiddels al ruim 2000 kinderen geholpen. Voor meer informatie over Stichting Orthopedische Hulpprojecten kunt u kijken op http://www.kindopdebeen.nl/. Kijk voor meer informatie over de Bultje Foundation op http://www.vriendvanbultje.nl/.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.