Home / archiefcentraal / brisk sprankelt in blokfluitconcert in dalmsholte

brisk sprankelt in blokfluitconcert in dalmsholte

Sinds de oprichting in 1986 gaf BRISK talloze concerten op podia en festivals van naam in vele Europese landen, Bolivia, Canada en de VS. Ook maakte het een groot aantal vrolijke kinderprogramma’s. Het kwartet heeft een uitgebreid instrumentarium, dat door intensieve contacten met blokfluitbouwers uit de hele wereld voortdurend in ontwikkeling is. Zij verschijnen dan ook op elk podium met een imposante verzameling blokfluiten.

Zondag 10 januari speelt BRISK een programma rond Bach en tijdgenoten. Een uitgelezen kans om dit kwartet nu eens dicht bij huis te beluisteren!

Het huisconcert van de Kunstkring Ommen begint om 15 uur, in concertzaal ‘De Muziekschuur’ aan de Goosdijk 5 in Dalmsholte. Niet-leden zijn ook van harte welkom. Wel is aanmelden nodig vanwege het aantal beschikbare plaatsen. Belangstellenden kunnen zich aanmelden bij Menzo Bunge (038 33 189 63) of Brord Goeting (voorzitter, 0529 457 548). De toegangsprijs voor niet-leden is € 15,00.

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.