brand veroorzaakt stroomstoring in buitengebied dalfsen

Door een brand in een elektriciteitshuisje in het buitengebied van Dalfsen hebben zo’n tien tot twintig huishoudens last van een stroomstoring. Door nog onbekende oorzaak ontstond er halverwege de middag brand in het huisje op de kruising van de Bosrandweg en de Zandwijkallee. Een buurtbewoner zag plotseling rook uit het huisje komen en belde de brandweer. Die had de brand al snel onder controle. Een monteur van netbeheerder Enexis repareerde de schade, maar het kan nog wel even duren voordat alle huishoudens weer stroom hebben.

De reparatie door monteurs van netbeheerder Enexis verliep voorspoedig. De verwachting was dat het vandaag of morgen afgerond wordt, dat bevestigde een monteur van netbeheerder Enexis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.