beerze bulten verkozen tot glamping van het jaar

De vakjury bestaat uit Frank Oostdam (Directeur ANVR), Philipp Goos (CEO Zoover) en Marlotte Lubbers (Uitgever Kids Vakantiegids). Bij het nomineren letten de juryleden onder andere op het totale reisaanbod, de persoonlijke aandacht voor vakantiewensen van de doelgroep, de mate waarin het verblijf is gethematiseerd, het activiteitenprogramma en de aandacht voor duurzaamheid. Een andere belangrijke pijler was de score voor kindvriendelijkheid van de organisaties op Zoover Vakantiebeoordelingen.

Eigenaar van Beerze Bulten Gerrit-Jan Hagedoorn: “Beerze Bulten is al geruime tijd bezig met het populaire thema glamping. Onze luxe voorzieningen en accommodaties, het 5 sterren sanitair, de wellness faciliteiten en de prachtige omgeving maken Beerze Bulten de perfecte plek om het glamping gevoel te ervaren. Het mogen ontvangen van deze award is een prachtige beloning voor ons harde werken en de inzet met betrekking tot glamping.”

Glamping, ofwel ‘glamorous camping’, is een trend op kampeergebied. Bij glamping wordt het comfort van een hotel gecombineerd met de natuurlijke omgeving en de vrijheid van een camping. Tijdens een glamping vakantie verblijf je in een compleet ingerichte luxe tent of een luxe stacaravan.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.