beeldhouwer exposeert bij henk gaasbeek fotografie

Het is verrassend te zien hoe hard materiaal (diverse steensoorten) uitstekend combineren met tedere opnamen van kinderen en/of portretten. Subtiele kleine beelden , soms zelfs portretten, staan samen met forse abstracte vormen op diverse plaatsen in de publieksruimte van deze fotostudio.

“Door het exposeren van werk van andere beelddisciplines komt er een ander publiek in mijn studio”, aldus Henk Gaasbeek. Een publiek wat dan ook kennis maakt met de werkzaamheden in de geest van goede portretten, subtiele kinder- en babyopnamen, informatieve profielfoto’s, productopnamen en/of reportages.

Belangstellenden zijn dagelijks tijdens openingstijden van harte welkom om zowel de werken van Tom Lucassen als het werk van Henk Gaasbeek te komen bekijken. Dit kan met en zonder telefonische afspraak ( 0529-454232).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.