ans naber winnares vechttrofee 2015

De Vechttrofee
Jaarlijks reikt Vechtdal Marketing de Vechttrofee uit aan personen of organisaties die zich bijzonder verdienstelijk hebben gemaakt om de naam van het Vechtdal in positieve zin uit te dragen. Kandidaten voor deze prijs worden aangedragen door bewoners en bedrijven in het Vechtdal. Nadat uit alle aanmeldingen een top drie was samengesteld, waren zij ook degenen die uiteindelijk bepaalden wie de prijs won.

Ans Naber
Ans is directeur van De Koppel, het Natuuractiviteitencentrum in Hardenberg. Zij zet zich op allerlei manieren in voor de promotie van het Vechtdal en is betrokken bij vele initiatieven zoals de Anjerpunten, Groene Loper, Stichting Recreatie en Toerisme Hardenberg, Adviseurs voor de Toekomst, Ruimte voor de Vecht en Vechtival. Haar inzet is vandaag beloond met de Vechttrofee.

Vele ambassadeurs
De Vechttrofee is dit jaar voor de zevende keer uitgereikt. Elk jaar wordt Vechtdal Marketing overspoeld met aanmeldingen voor mogelijke kandidaten. Allemaal hebben ze op hun eigen manier liefde voor de regio. Ze zijn trots op het gebied en dragen dat maar wat graag uit. Vechtdal Marketing is erg blij met zoveel goede ambassadeurs in het gebied. “Het zijn deze ambassadeurs die de positionering Vechtdal Overijssel. Alle Tijd. lading geven en zorgen dat het veel meer is dan een loze kreet”, aldus Tamara Toering, Merkleider Vechtdal Marketing.

Foto: Bernard Jans

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.