Home / / ahne verder als zelfstandig adviseur

ahne verder als zelfstandig adviseur

Vorig jaar legde de oud-burgemeester zijn functie neer nadat naar buiten kwam dat hij had gestolen. Ahne maakt in zijn nieuwe functie gebruik van zijn ervaring. ‘Als bestuurder ruime ervaring opgedaan in het organiseren van betrokkenheid van bewoners, bedrijven en organisaties bij beleid. Verbinden van overheid, bedrijfsleven en bewoners is mijn passie. Geen focus op academische vergezichten maar praktisch aanpakken van zaken, niet de problemen maar de kansen zien’, zegt Ahne op zijn profiel. 

Lees ook

Vechtdal verbetert fietsnetwerk verder

REGIO – Gebruikers van de fietsknooppunten fietsen binnenkort langs nog mooiere routes in het Vechtdal. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.