4h verrassende revanche voor diepenveen tegen dalfsen

In de klasse 4H heeft Diepenveen zich op twee vlakken gerevancheerd. Niet alleen werd een reeks van 3 wedstrijden zonder overwinning afgesloten, ook werd Dalfsen getrakteerd op een nederlaag. Eerder in het seizoen wist Dalfsen nog met 3-0 te winnen, maar zondag trok Diepenveen met dezelfde cijfers aan het langste eind. Bij rust was het al 2-0 voor thuisploeg Diepenveen. Dalfsen begon deze speelronde nog als nummer 2, terwijl Diepenveen pas op plek 13 was terug te vinden.

“Puur op basis van de kansen hebben we terecht gewonnen”, vindt Diepenveen-trainer Ralph Mens. “De jongens wilden wat recht zetten na de eerdere nederlaag tegen Dalfsen. Door veel strijd en het ‘willen winnen’ hebben we deze wedstrijd verdiend gewonnen. Voor mij als trainer was het een perfecte dag.” Toch denkt de oefenmeester dat op basis van het veldspel 3-0 een wat overdreven uitslag is. Mens: “Maar omdat we slim hebben gespeeld en de kansen hebben afgemaakt hebben we er meer van gemaakt.”

Volgende week neemt Diepenveen het op tegen OVC’21. Mens noemt OVC “een fysiek sterke ploeg met kwaliteit. Maar als we bovenin willen aanhaken zullen we moeten winnen”.

Dalfsen-trainer Peter Reumer vond dat zijn ploeg niet kansloos heeft verloren, maar ze waren niet scherp genoeg op de cruciale momenten. “We lieten ons te veel de kaas van het brood eten”, aldus de oefenmeester. Voor de wedstrijd hamerde Reumer er op dat zijn ploeg niet te slap moest beginnen. “Toch hebben sommige jongens er te makkelijk over gedacht. Dat is iets waarmee we in de toekomst anders om moeten gaan. We gaan de knuppel maar eens in het hoenderhok gooien”.

Volgende week kan SV Dalfsen al weer revancheren van de nederlaag. Het team van Reumer gaat dan op bezoek bij DAVO, dat momenteel 7e staat.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.