Home / archiefcentraal / willem bol vindt tijdelijk onderdak in ommen

willem bol vindt tijdelijk onderdak in ommen

De voormalige bankier en tv-presentator, die later een hoge functie als uitvoerend producent van onder andere Domino Day bij Endemol bekleedde, kan nu terecht in Ommen. Vandaag verhuist hij met zijn vrouw Simone en zijn jongste dochter vanuit het Brabantse Goirle. In Ommen kunnen ze zeker drie maanden in een huisje van vrienden blijven. “In elk geval hoef ik me nu drie maanden niet druk te maken over de vraag waar we volgende week kunnen slapen”, laat Bol weten aan De Telegraaf.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.