wie herkent deze autodieven

De Peugeot stond bij de Zwolse flat Louis Armstrong aan de Palestrinalaan geparkeerd toen hij werd gestolen. Die maandagavond werd rond 19.10 uur een stukje verderop in de Palestrinalaan tegen een geparkeerde auto gebotst. Een getuige zag dat achter het stuur een meisje of vrouw met een hoofddoek zat.

Beelden
De gestolen auto dook die avond rond 21.00 uur op bij het BP tankstation aan de Rondweg in Dalfsen. Op bewakingsbeelden is te zien dat er (ook) twee jongemannen in de gestolen auto zitten. Wie herkent ze? De beelden tonen verder dat de bestuurder opnieuw brokken maakt: de pomp wordt geramd, waarna de auto met hoge snelheid en gedoofd licht wegrijdt.

De blauw/paarse Peugeot 306 werd de volgende dag zwaar beschadigd aangetroffen in Dalfsen. Dat is een stukje verderop bij de kerk aan de Polhaarweg. Wie heeft iets gezien? Wie herkent de jongemannen? Bel de politie met jouw tips op 0800 – 6070. Anoniem bellen kan via 0800 – 7000. Anoniem tippen via internet kan hier.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.