Home / archiefcentraal / warme chocomelk en gluhwein bij t olde manegepeerd

warme chocomelk en gluhwein bij t olde manegepeerd

De opbrengst is voor de 45 uitgewerkte manegepaarden die na een werkzaam leven in de maneges van hun rust genieten. De vrijwilligers geven graag uitleg over de opvang van de paarden. Je bent van harte welkom om kennis met de dieren te maken. Wil je de paarden een lekkere borstelbeurt geven, maar durf je niet? Geen probleem, de vrijwilligers helpen graag.

Wil je de paarden verwennen, dan is er wat lekkers te koop voor ze. Zelf meenemen mag altijd. Wil je meer weten over het vrijwilligerswerk bij ‘t Olde Managepeerd? Ook dan geven de vrijwilligers graag uitleg. Verder is ‘t Olde Managepeerd een inzamelpunt van kleding en Inkt Cartridges.

Je vindt ‘t Olde Managepeerd aan de Beukenlaan 2 in de grote schuur in Dalmsholte. Kijk voor meer informatie op www.manegepeerd.nl of neem contact op met info@manegepeerd.nl.

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.