Home / archiefcentraal / vrijwilligers oud papier vinkenbuurt in het zonnetje

vrijwilligers oud papier vinkenbuurt in het zonnetje

Het inleveren van het oud papier is van belang omdat dit geld oplevert, dat besteedt wordt aan buurthuis en school. Hierdoor kunnen activiteiten georganiseerd worden voor buurtgenoten en de schoolgaande kinderen op OBS Vinkenbuurt.

Het buurthuisbestuur is de vrijwilligers dankbaar en heeft hen zaterdag uitgenodigd om met de hele groep een kop koffie te drinken. Tijdens de koffie werden ze hartelijk bedankt voor hun inzet en werd een kleine attentie aangeboden om te laten zien hoe blij ze in Vinkenbuurt met hun vrijwilligers zijn.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.