Home / archiefcentraal / vrijwilligers maken vechtdal handbaltoernooi succes

vrijwilligers maken vechtdal handbaltoernooi succes

Maar liefst zestig teams hebben deze week meegedaan aan het 7e Automatiseringhuis Vechtdal Handbaltoernooi in Dalfsen. En dat had niet gekund zonder de hulp van vele enthousiaste vrijwilligers. Niet alleen vrijwilligers van de vereniging, maar ook van andere verenigingen staken de handen uit de mouwen. Zo kwamen de vrijwilligers uit Heeten, Geesteren, Borne en Wijhe.

In twee dagen tijd hebben 600 deelnemers voet over de drempel gezet bij de Trefkoele+. Verdeeld over 12 poules werden er prachtige wedstrijden gespeeld, waarbij er voor elke poulewinnaar een bal beschikbaar was gesteld door een aantal ondernemers uit Dalfsen en Nieuwleusen.

De foto’s zijn uiteraard van Johan Bokma.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.