Home / archiefcentraal / volop woninginbraken in ommen

volop woninginbraken in ommen

Op vrijdag 4 december sloegen vandalen de ruit in van de voordeur van een woning aan de Van Nahuysstraat. Het voorval moet gebeurd zijn tussen 20.00 en 00.45 uur. De politie houdt bij deze vernieling rekening met een poging tot inbraak.

Een dag later, op zaterdag 5 december, slaagden inbrekers wel in hun missie. In een woning aan de Schurinkhof werd ingebroken tussen 15.30 en 22.45 uur. Ook op maandag 7 december ging het mis, toen was een woning aan de Hammerweg aan de beurt. Daar sloegen inbrekers toe tussen 12.30 en 20.30 uur. Bij een appartement aan de Gerard ter Borchstraat was het raak tussen zondag 29 november en maandag 7 december.

Heb jij op een van bovenstaande momenten en bijbehorende locaties iets vreemds of verdachts gezien? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.