Home / archiefcentraal / volop activiteiten tijdens kerstmarkt hoonhorst

volop activiteiten tijdens kerstmarkt hoonhorst

Stichting Molen van Fakkert organiseert zondag, samen met Het Boskamp, een midwinterwandeling. Je kan starten tussen 12.00 en 13.00 uur vanuit de molenschuur. Onderweg en bij de molen zijn geluiden van de midwinterhoornblazers uit Dalfsen te horen. De route is ongeveer 10 kilometer en niet geschikt om met kinder- of wandelwagen te wandelen. Kosten aan deze wandeltocht zijn €1,00 per persoon.

Ook de molen is deze middag open om een kijkje te nemen. Bij goed weer zal deze ook nog draaien. In de molenschuur is vanaf deze dag een nieuwe expositie, namelijk van Lucia Eykelkamp. Zij schildert figuratief en daarnaast zijn ook portretten te bewonderen tot eind maart. Je kunt tijdens de kerstmarkt een kijkje komen nemen en anders op de andere zaterdagmiddagen, als de molenschuur open is van 13.30 tot 16.30 uur.

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.