Home / archiefcentraal / voedselbank dalfsen verrast met taartentoren

voedselbank dalfsen verrast met taartentoren

Tijdens het uitreiken van de voedselpakketten op 4 december konden de vrijwilligers van de Voedselbank dan ook de gezinnen met kinderen hiermee blij maken. Nicolette maakt al enige jaren diverse soorten taarten, zoals bruidstaarten, verjaardagstaarten en cupcakes. Kijk voor meer informatie hierover op www.taartentoren.nl

De voedselbank wordt gerund door vrijwilligers en draait op de giften van ondernemers en particulieren. Maatschappelijk betrokken ondernemers die de Dalfser gemeenschap een warm hart toe dragen helpen de Voedselbank Dalfsen met financiële middelen en producten. Zonder hun gulle bijdragen zou de Voedselbank haar werk niet kunnen doen. Levensmiddelen die je wilt schenken aan de Voedselbank Dalfsen kan je brengen naar Leerwerkcentrum Philadelphia aan de Korenstraat 49, tussen 09.00 en 17.00 op werkdagen. Kijk voor nadere informatie over de voorwaarden op  www.voedselbankdalfsen.nl

Om de voedselpakketten aan te vullen of om noodzakelijke lasten te dekken heeft de Voedselbank ook financiële ondersteuning nodig. Het is mogelijk om donateur te worden van Voedselbank Dalfsen door de voedselbank te machtigen om per maand of kwartaal een bedrag te laten afschrijven naar NL54 RABO 0305 3807 88, ter name van voedselbank Dalfsen. Ook het doen van een eenmalige gift is mogelijk. Voedselbank Dalfsen is dankbaar voor iedere donatie.

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.