vervelende middag voor hhc

HHC Hardenberg beleefde vandaag een vervelende voetbalmiddag. Vanaf de eerste minuut liep HHC achter de feiten aan en kwam al snel op achterstand. In de vierde minuut schoot Joey Jongman namens Barendrecht prachtig van afstand raak: 1-0. In het restant van de eerste helft waren de betere kansen ook voor Barendrecht maar mede dankzij een geweldige redding van HHC-doelman Sander Danes bleef het tot aan de rust 1-0.

In de tweede helft diende HHC een ander gezicht te laten zien om de wedstrijd te doen kantelen. Er was echter net een minuut verstreken in het tweede bedrijf en de positieve bedoelingen werden alweer aan diggelen geschoten. Dit keer scoorde Daniel Esajas voor Barendrecht.

Twintig minuten voor tijd leek HHC aan een slotoffensief te beginnen maar zo’n vijf minuten later maakte Barendrecht aan alle aspiraties van HHC een eind. In de 76e minuut schoot Bas Mourits zijn ploeg naar de 3-0 en daarmee de beslissing. In blessuretijd redde Jan Hooiveld namens de Hardenbergers nog wel de eer en bracht de eindstand daarmee op 3-1.

HHC ziet door deze belangrijke nederlaag Barendrecht naderen tot op één punt. Bovendien wonnen Kozakken Boys, Spakenburg en Katwijk wel hun wedstrijden waardoor HHC deze drie ploegen uit ziet lopen op de Hardenbergers. Al met al dus een vervelende middag voor de oranjehemden. Volgende week staat er voor HHC echter een uitstekende mogelijkheid om de nare smaak van vandaag volledig weg te spelen. Dan komt koploper Kozakken Boys op bezoek in Hardenberg.

Stand bovenin de Topklasse zaterdag:
1. Kozakken Boys – 33
2. Spakenburg – 30
3. Katwijk – 29
4. HHC Hardenberg – 26
5. Barendrecht – 25

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.