Home / archiefcentraal / veel hongaarse fans bij europa cup duel in dalfsen

veel hongaarse fans bij europa cup duel in dalfsen

Voor de echte Dalfsenaren geldt dan ook het advies om niet te lang te wachten met de bestelling van hun entreekaart. Op de wedstrijddag vindt namelijk geen verkoop van losse kaarten plaats. Kaarten voor Sercodak – ERD zijn hier te bestellen.

Na een even spectaculaire als verrassende overwinning op het Poolse Vistal Gdynia heeft Sercodak Dalfsen zich geplaatst bij de laatste zestien van Europa. Op zaterdag 9 januari speelt de ploeg in de achtste finale van de EHF Cup Winners Cup tegen ÉRD Handball Club uit Hongarije. De wedstrijd begint om 19.00 uur in De Trefkoele in Dalfsen.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.