Home / archiefcentraal / vechtdallers bepalen zelf hun zorg

vechtdallers bepalen zelf hun zorg

Jasper Vrieling maakt zich sterk voor de vitaliteit van de inwoners van het Vechtdal. “Wij zullen met alle inwoners van het Vechtdal ons best moeten doen om deze mooie regio leefbaar en bloeiend te houden. Als we te weinig vitale inwoners hebben, komen bedrijven, zorgorganisaties en gemeenten onherroepelijk in de knel. In de echte krimpgebieden in Nederland zie je hoe voorzieningen verdwijnen omdat mensen wegtrekken uit zo’n regio. Met Vrieling Adviesgroep hebben wij als familiebedrijf een lange termijn visie. Wij bevorderen de vitaliteit van onze medewerkers en helpen andere bedrijven om mensen op een goede manier aan het werk te hebben en te houden.”

Inmiddels worden de inspanningen van de afgelopen jaren zichtbaar. Het verzuimpercentage van bedrijven die begeleid worden in het Vechtdal is in het tweede kwartaal van 2015 met 3,17% beduidend lager dan het landelijk gemiddelde van 3,7%. Per 1 januari 2016 kunnen zowel bedrijven als individuele inwoners van het Vechtdal gebruikmaken van de vele voordelen van de Vitaal Vechtdal Polis. De gratis Vitaal Vechtdal Polis wordt via de Vrieling Adviesgroep aangeboden vanuit Zilveren Kruis en ONVZ. Polishouders zijn lid van de coöperatie Vitaal Vechtdal en kunnen invloed uitoefenen op zorg en ondersteuning. Kijk voor meer informatie op www.vitaalvechtdalpolis.nl

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.