van elderen en krc slaan de handen ineen

Voor KRC Accountants & Adviseurs en Van Elderen accountants | belastingadviseurs is het een logische stap. Door deze fusie ontwikkelen beide partijen zich op verschillende vlakken. Zo komt er nog meer specialistische kennis in huis en kunnen bestaande expertises worden verdiept. Onder meer op het gebied van het verzorgen van internationaal advies en het uitvoeren van controleopdrachten.

Investeringen
Daarnaast biedt de grotere organisatie voordelen. Gezamenlijk kunnen er hogere investeringen worden gedaan in kennis en ICT, waardoor klanten efficiënter bediend kunnen worden. Uiteindelijk ontstaat door de fusie meer slagkracht en een groter werkgebied. Hierdoor is de nieuwe organisatie straks tevens aantrekkelijker voor (nieuwe) werknemers.

Sommige dingen veranderen niet door de fusie. De vestigingen blijven op de bestaande locaties, zodat er altijd een kantoor in de buurt is. Datzelfde geldt voor de vertrouwde gezichten. Het klantcontact verandert absoluut niet, want wat goed is moet goed blijven. Volgend jaar gaan beide partijen samen aan de slag om de fusie rond te maken en ervoor te zorgen dat er één mooie nieuwe organisatie staat die klaar is voor de toekomst.

Accountants en meer
Bij de accountantskantoren Van Elderen en KRC werken onder meer accountants, fiscalisten en HRM en overige bedrijfsadviseurs. Professionals die hun kennis en kunde inzetten voor mkb-bedrijven in verschillende branches. Dit gebeurt met ruim 85 medewerkers vanuit zes vestigingen: Apeldoorn, Harderwijk, Kampen, Ommen, Wezep en Zwolle. Onder het motto ‘samen bereiken we meer’ slaan zij een nieuwe weg in.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.