Home / archiefcentraal / usv en sv nieuwleusen organiseren oliebollentoernooi

usv en sv nieuwleusen organiseren oliebollentoernooi

Het voormalige Vazeltoernooi in Nieuwleusen wordt dit jaar georganiseerd worden door de voetbalverenigingen USV en SV Nieuwleusen. Beide voetbalverenigingen hebben de handen in één geslagen om dit prachtige toernooi voort te zetten.Als afsluiting wordt er een gezellige feestavond georganiseerd in het clubhuis van SV Nieuwleusen.

De voetbalverenigingen nodigen iedereen uit om in te schrijven voor dit gezellige toernooi. Dat kan door het inschrijfformulier in te vullen. Ook kan je aanmelden door een mail sturen naar oliebollen@svnieuwleusen.nl, met daarin teamnaam, contactpersoon en bijbehorend 06-nummer.

Lees ook

USV ontvangt Vilsteren voor de beker

NIEUWLEUSEN – Na een aantal oefenwedstrijden staat zondag voor USV de eerste officiële wedstrijd van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.