Home / archiefcentraal / traillopers enthousiast over zwaar parcours in ommen

traillopers enthousiast over zwaar parcours in ommen

Tien vluchtelingen liepen met zeven COA-medewerkers mee op de 10 kilometer. Efraim (achternaam en afkomst wordt niet gepubliceerd) behaalde een derde plaats! Diverse vluchtelingen en vrijwilligers van het Bostheater hielpen mee in de organisatie met de inschrijving en het bemannen van verzorgingsposten. “Het was een mooi gezelschap”, laat organisator Winfried Bats weten. “Zo zie je maar dat je met elkaar mooie dingen kunt verwezenlijken. Het was een sfeervol evenement met allemaal tevreden mensen, zowel de deelnemers als de vrijwilligers.”

De organisatie adam & events heeft met haar Sport4Nature label een bedrag van €1012,50 opgehaald die voorafgaand aan de run aan Ria Kroon van de Stichting Bostheater werd geschonken. De Stichting Bostheater Ommen zal het bedrag besteden aan een gratis filmvertoning waarvan de projectie op zonne-energie draait.

Bekijk hier de volledige uitslagen van de Runforestrun.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.