Home / archiefcentraal / touwtrekkers uit witharen grijpen naast nederlands shirt

touwtrekkers uit witharen grijpen naast nederlands shirt

Om 7.00 uur ‘s ochtends al vertrokken de touwtrekkers uit Witharen richting Friesland. Daar aangekomen werden de mannen en vrouwen gewogen, waaruit bleek dat het team al onder het uiteindelijke streefgewicht zat. Na een ontbijtje en een kop koffie was het tijd voor de selectiewedstrijden.

In een dubbele competitie namen drie teams het tegen elkaar op. Team Horsman won en verloor een aantal wedstrijden, voordat uiteindelijk de laatste, allesbeslissende, trekbeurt op het programma stond. Door een aantal eigen fouten trok de formatie uit Witharen helaas net aan het kortste eind. Het team van de Groene Oase mag Nederland vertegenwoordigen op het WK.

“We richten ons nu weer vol op het NK en doen op het WK wel gewoon mee met de club teams”, laat Team Horsman weten.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.