Home / archiefcentraal / theevisites in palthehof

theevisites in palthehof

De film die vertoond wordt is ook dit jaar samengesteld uit materiaal dat het museum van diverse personen heeft mogen lenen om te digitaliseren. Onder de titel ‘Nieuwleusen, stukjes uit de geschiedenis’ zijn onder andere beelden te zien van het bezoek van koningin Beatrix aan Nieuwleusen, uitstapjes van bejaarden naar Ruinen, Emmeloord en Giethoorn rond 1960 en het neerhalen van hoogspanningsmasten.

Ook de parade van de verschillende sportverenigingen over de Burg. Backxlaan en de optocht ter gelegenheid van 25 jaar bevrijding in 1970 komen voorbij. En voor degene die winters vermaak wil zien zitten in de film prachtige opnames met veel sneeuw.

Lees ook

Auto belandt in sloot langs N758 in Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN – Een automobilist is maandagavond gewond geraakt na een ongeval op de N758 bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.