theevisites in palthehof

De film die vertoond wordt is ook dit jaar samengesteld uit materiaal dat het museum van diverse personen heeft mogen lenen om te digitaliseren. Onder de titel ‘Nieuwleusen, stukjes uit de geschiedenis’ zijn onder andere beelden te zien van het bezoek van koningin Beatrix aan Nieuwleusen, uitstapjes van bejaarden naar Ruinen, Emmeloord en Giethoorn rond 1960 en het neerhalen van hoogspanningsmasten.

Ook de parade van de verschillende sportverenigingen over de Burg. Backxlaan en de optocht ter gelegenheid van 25 jaar bevrijding in 1970 komen voorbij. En voor degene die winters vermaak wil zien zitten in de film prachtige opnames met veel sneeuw.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.