Home / archiefcentraal / test je voetbalkennis bij ozc

test je voetbalkennis bij ozc

Op vrijdag 11 december is de kantine vanaf 20.45 uur geopend en rond 21.00 uur begint de voetbalquiz met daarin vele vragen in diverse categorieën. De kennis over het nationale en internationale voetbal wordt getest, maar ook een ronde over de rijke historie van OZC zal niet ontbreken.

Om mee te doen kan je vooraf een team formeren van twee of drie personen. Je kan ook op de avond zelf naar de kantine komen en ter plekke een sterk team samenstellen. Opgeven is niet nodig en deelname is gratis. Dankzij de samenwerking met Tjerk en Thijs Quizzen zal het aan de aankleding niet liggen en zijn de prijzen mooi!

Deelnemers en toeschouwers, OZC’er of niet, allen van harte welkom.

Lees ook

Voetbal regio Dalfsen

DALFSEN – Het is voor alle clubs even afwachten hoe het programma er voor de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.