Home / archiefcentraal / tafeltennis wie durft de uitdaging aan

tafeltennis wie durft de uitdaging aan

In Dalfsen is tafeltennisvereniging DTV’84 al meer dan dertig jaar actief. Bij deze vereniging staat gezelligheid voorop. Er wordt door mannen en vrouwen van 8 tot 80 jaar gespeeld op verschillende niveaus, ook recreatief.

Wie durft de mentale en fysieke uitdaging aan en begint het jaar goed met een gezellig en sportief potje tafeltennis? Je bent van harte welkom bij DTV’84. Jeugdtrainingen vinden plaats op dinsdag- en donderdagavond. Recreanten en senioren zijn van harte welkom op woensdagmorgen vanaf 9.00 uur of donderdagavond vanaf 20.00 uur. Kijk voor meer informatie op www.dtv84.nl.

“We zien je graag in De Doorbraak aan het Smidswegje 4”, laat de vereniging weten. Er liggen batjes voor je klaar en je kunt vrijblijvend binnenlopen. Heb je vragen? Neem dan gerust contact met info@dtv84.nl.

Lees ook

Sportclub Lemele incasseert zes mokerslagen van GFC

LEMELE – Eindelijk viel er wat te lachen op sportpark Zandeinde. Tot de triomfwedstrijd tegen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.