sv nieuwleusen wil nieuw clubhuis bouwen

In de plannen verdwijnt de huidige tribune en wordt de nieuwe tribune geïntegreerd in het nieuwe clubhuis. Doordat deze tribune aan het clubhuis vast zal zitten, zal het clubhuis zich op een hoogte van 1.20 meter bevinden.

Voor de ingang van de nieuw te realiseren clubhuis, is ruimte gemaakt voor een terras. Korfbalvereniging d’Ommerdieck is ook meegenomen in de plannen. Er zal ruimte voor de korfbalvereniging zijn, aan de zuidzijde van het clubgebouw.

SV Nieuwleusen laat weten dat er inmiddels ook al met de gemeente Dalfsen is gesproken over de plannen voor het nieuwe clubhuis. “Uit dit gesprek is gebleken, dat de gemeente positief staat tegenover de plannen van het nieuw te bouwen clubhuis van SV Nieuwleusen. De volgende stap is de financiering.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.