sv dalfsen handbal organiseert vechtdaltoernooi

Dat dit toernooi in heel Nederland goed aangeschreven staat, blijkt wel uit het feit dat zich niet alleen uit de regio teams hebben ingeschreven, maar ook uit onder andere Aalsmeer, Houten, Huissen, Purmerend en Amsterdam. Enkelen van hen hebben zelfs een hotel of een vakantiebungalow gehuurd in Dalfsen om zich optimaal voor te kunnen bereiden.

Met een uitgebreid korps van scheidsrechters en vrijwilligers, wordt het toernooi in goede banen geleid. De organisatie hoopt op een mooi en sportief toernooi, met zowel wedstrijden op recreatief als op topniveau: “Tot slot een woord van dank aan onze sponsoren. Want zonder hen zou het zeker niet gelukt zijn om zo’n mooi evenement neer te zetten.” Kijk voor meer informatie op www.sercodakdalfsen.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.