Home / archiefcentraal / studio fraai opent deuren

studio fraai opent deuren

Studio Fraai biedt een combinatie van fotografie en vormgeving. Het combineren van deze twee aspecten biedt veel mogelijkheden. Omdat alles onder één dak valt, zijn de lijnen kort. Mooie foto’s voor een flyer van je bedrijf, die dan meteen op maat gemaakt kan worden, bijvoorbeeld. Of een romantische loveshoot om te gebruiken voor een persoonlijke en op maat gemaakte trouwkaart.

Na een aantal jaren in de gehandicapten- en jeugdzorg gewerkt te hebben, heeft Hermien het roer helemaal omgegooid. “Regelmatig werd ik gevraagd door mensen uit mijn omgeving voor een fotoshoot, het ontwerpen van een kaart of een logo. Omdat dit ook een grote passie van mij is, ben ik gewoon begonnen met Studio Fraai.” Door het volgen van de opleiding reclame & media aan het CIBAP vakcollege, lag er al een stevige basis om te beginnen met dit bedrijf. De stap was dan ook snel gezet en na het maken van een website en het inschrijven bij de KVK, is Studio Fraai nu officieel van start gegaan.

Kijk voor meer informatie eens op www.studio-fraai.nl.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.