Home / archiefcentraal / studenten alfa college organiseren spelmiddagen in de slag

studenten alfa college organiseren spelmiddagen in de slag

De drie spelmiddagen worden in samenwerking met studenten van het Alfa College georganiseerd. Erik Hein, coördinator activiteiten bij zwembad De Slag, begeleidt Marleen de Jager, Wilfred Peursum en Janniek Idema tijdens de organisatie van deze middagen. Zij zijn 2e en 3e jaars studenten van de opleiding Leisure & Hospitality. De studenten krijgen hulp van 1e jaars studenten die de kinderen begeleiden tijdens de spelmiddagen. De studenten maken een draaiboek en begroting, stellen het programma samen en verzorgen de PR. Tevens zorgen ze met behulp van medeleerlingen voor de uitvoering.

Erik begeleidt ze namens het zwembad: “Wij organiseren graag leuke activiteiten voor verschillende doelgroepen in zwembad De Slag. Daarbij kunnen de studenten van het Alfa-College helpen om dat te organiseren. Daarmee kunnen zij goede praktijkervaring opdoen. Zo helpen wij elkaar en geven bezoekers een mooie tijd in het zwembad.”

Kerstspelmiddag
Het thema van de eerste spelmiddag is Kerst en wordt gehouden in Zwembad de Slag op 16 december van 14.00 tot 16.00 uur met een inloop vanaf 13.00 uur. De kosten zijn €5,00 per persoon, inclusief gezonde snack, drinken en een cadeautje. Vooraf opgeven is noodzakelijk en kan tot 11 december aan de balie van Zwembad de Slag, door te bellen naar 0523-289465 of door een mail te sturen naar info@deslaghardenberg.nl. Om mee te doen aan deze middag moet je minimaal diploma A en B hebben.

Ook op 20 januari en 24 februari 2016 worden themamiddagen georganiseerd door de studenten Marleen, Wilfred en Janniek van het Alfa-College.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.