strijdlustig vilsteren onderuit

De bezoekers op de Molenesch gingen flitsend van start waardoor de ploeg uit Vilsteren al na twintig minuten tegen een 0-4 achterstand aan keek. Runherd: ‘Gezien de einduitslag logischerwijs een doelpuntrijke wedstrijd. Het zag er na twintig minuten erg slecht uit voor ons. We stonden toen al met 0-4 achter. De afspraken werden niet nagekomen waardoor zij vier maal konden afronden’.
Runherd spreekt nog van geluk dat het maar bij 0-4 bleef.

In de 30e minuut deed Wesley Kampman, beste man aan de kant van Vilsteren wat terug door vanuit een vrije trap de 1-4 binnen te schieten. Voor rust weet Bornerbroek echter nog de 1-5 binnen te tikken.

Na rust laat het team van Runherd zien dat ze het er nog niet bij willen laten zitten. ‘Het team start de tweede helft veel energieker en goed vanuit de organisatie spelend’, aldus Runherd. Dit wordt beloond met een doelpunt van Wesley kampman na een goede voorzet van invaller Henri Veltmaat in de 65e minuut. Na de 2-5 krijgt Vilsteren in de 75e minuut een penalty door een handsbal aan Bornerbroekse kant. Henri Tuin schiet koelbloedig de 3-5 binnen.

Vilsteren ruikt bloed en geeft de hoop op een gelijkspel nog niet op. In de 88e minuut geeft Henri Veltmaat een voorzet op maat die schitterend wordt afgerond met een volley door Casper Laurman. Na de ruststand van 1-5 staat nu de 4-5 op het scorebord. In de laatste minuten van de wedstrijd blijven de kansen uit. De eindstand blijft steken op 4-5.

Runherd: ‘Gezien de eerste helft heeft Bornerbroek verdiend gewonnen. Ik ben erg blij dat Vilsteren heeft laten zien dat ze mits een goede instelling tot veel in staat zijn.’ Vilsteren bleef tot de laatste minuut strijdvaardig. Runherd ziet dit als een positief punt en hoopt op een mooie tweede seizoenshelft na de winterstop.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.