sportraad dalfsen zoekt versterking

Een belangrijke taak is het leggen en onderhouden van contacten met verenigingen, gemeentebestuur, schoolbesturen, beheerders van sportaccomodaties voor binnen- en buitensport met als doel meer mensen van jong tot oud te laten bewegen. Hierbij valt te denken aan de maatschappelijke rol van verenigingen en de beheerders van sportaccomodaties. Overleg met de gemeente, de participatieraad, de WMO, de UWV en Ondernemingen ligt in het verlengde hiervan.

Tevens zet de Sportraad zich in voor lichamelijk onderwijs op de basisscholen door een vakleerkracht. De SR vergadert eens in de zes weken, wisselend in Dalfsen en Nieuwleusen. Tijdbeslag is afhankelijk van de onderhanden zijnde activiteiten maar gemiddeld twee uur per week.

Contactpersoon: Gert Siffels, 06-54348412 of gert@siffels.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.