sinterklaas brengt bezoekje aan obs vinkenbuurt

De sint en zijn pieten brachten gisteren een bezoekje aan OBS Vinkenbuurt. Na een winderige, herfstige week brak vrijdagmorgen in Vinkenbuurt de zon door. Toen opa Bijker Sint en zijn pieten met paard en wagen naar het buurthuisplein reed was de lucht nog grijs, maar in de pauze scheen de zon. Volop ruimte dus voor de pieten om samen met de kinderen heerlijk buiten te spelen. Voor de meeste pieten een heel bekend plein uit een – nog niet zo heel ver – verleden. Ook de school paste hen als een oude vertrouwde jas, waar ze met zichtbaar plezier weer een ochtendje meedraaiden.

De enthousiaste moeders Josepha, Nina, Mireille, Jenine en Bianca hadden samen met de juffen Ruïsla en Janetta een boeiend programma in elkaar gezet. Alle kinderen droegen bij aan een gezellige ochtend vol muziek en dans. Sint was onder de indruk. Ouders en grootouders genoten mee, maar ook jongere kinderen, die kwamen kijken naar grote broer of zus.

Na de pauze was het tijd voor de cadeautjes. In elke groep werden bijzondere surprises uitgepakt en er werd veel gelachen. Om twaalf uur mochten de cadeaus mee naar huis. Een geweldig begin van het Sinterklaasweekend!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.