Home / / sint had het razend druk afgelopen zaterdag

sint had het razend druk afgelopen zaterdag

Ook deze zaterdag konden de kinderen meedoen aan een leuk spel. Er moest gezocht worden naar afbeeldingen van het deelnameformulier. Eén was onvindbaar en daarmee het antwoord van de speurtocht. Uit alle goede antwoorden werden twee winnaars getrokken die van Sint en zijn pieten bezoek kregen om de gewonnen cadeau’s in ontvangst te nemen. Jurre de Weerd (6 jaar) en Daphne Willems (4 jaar) hadden allebei het goede antwoord ‘mijter’ en werden door de Sint met een bezoek vereerd.

Lees ook

Webinar van KBO-PCOB

REGIO – KBO-PCOB Overijssel presenteert op vrijdag 23 april het webinar ‘Verbonden zijn rond zingeving’. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.