Home / archiefcentraal / schrijf je nog snel in voor de runforestrun

schrijf je nog snel in voor de runforestrun

De organisatie schenkt een deel van de opbrengst uit de inschrijvingen aan Stichting Bostheater Ommen. “Wij vinden het belangrijk dat wij als gebruiker iets van waarde achterlaten”, aldus organisator Winfried Bats. “Als alle sportevenementen dat zouden doen zou je met elkaar veel voor de natuur kunnen bereiken. Het gaat nog niet eens zozeer om het geld, maar net zo belangrijk is de gedachte dat natuurbeheer geld en tijd kost. Onze deelnemers staan achter het Sport4nature-label en dragen hiervoor per persoon bij ieder evenement €2,50 bij. Hierover heb ik tot nu toe alleen maar positieve reacties ontvangen.”

De Stichting Bostheater Ommen is blij met deze toezegging, zeker nu de teller al richting de 300 deelnemers gaat. Het theater zal het bedrag besteden aan een filmvertoning waarvan de projectie op zonne-energie draait. Dus groen en duurzaam. Een aantal vrijwilligers van het Bostheater en vluchtelingen ondersteunt op 19 december het evenement met de inschrijving en het bemannen van verzorgingsposten. De bewoners van het recreatiepark zijn uitgenodigd deel te nemen aan het loopevenement, een tiental zal aan de start verschijnen.

Lees ook

Sportclub Lemele schminkt OVC ’21 na rust volledig af

LEMELE – In klasse 4F van het zaterdagvoetbal sprong de affiche Sportclub Lemele tegen OVC …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.