Home / archiefcentraal / sallands bachkoor houdt kerstconcert in ommen

sallands bachkoor houdt kerstconcert in ommen

Het Sallands Bachkoor is een regionaal koor dat in Ommen repeteert, maar ook heel wat inwoners van Dalfsen tot zijn leden mag rekenen. Voor dit concert heeft het Sallands Bachkoor de jonge solisten Irene Hoogveld (sopraan) en Mélanie Brilman (mezzosopraan) uitgenodigd.

Mélanie zong tot vijf jaar geleden als sopraan bij het Sallands Bachkoor en ontdekte daar haar prachtige klassieke zangstem. Sinds 2010 studeert zij met veel succes aan het ArtEZ-conservatorium in Enschede. Zeer recentelijk nog won Mélanie de eerste prijs tijdens het prestigieuze Euregio Vocalistenconcours. Ook Irene Hoogveld studeert nog aan het ArtEZ-conservatorium, en heeft in de loop der jaren al meerdere malen de finale van verschillende zangconcoursen bereikt.

Kaartverkoop
Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij de Read Shops in Ommen, Dedemsvaart en Dalfsen, bij Primera Ommen en bij de leden van het Sallands Bachkoor. In de voorverkoop kosten ze €17,50 en aan de kassa betaal je €20,00. Jongeren tot 18 jaar mogen voor een tientje naar binnen. Kaarten zijn ook te bestellen via www.sallandsbachkoor.nl

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.