Home / archiefcentraal / ropcke zweers ziekenhuis ontvangt spataderkeurmerk 2015

ropcke zweers ziekenhuis ontvangt spataderkeurmerk 2015

Deze criteria zijn tot stand gekomen in nauwe samenwerking met beroepsgroepen van dermatologen, vaatchirurgen en vaatlaboranten. Het Röpcke-Zweers Ziekenhuis voldoet aan 13 van de 13 criteria en de wachttijd voor patiënten bedraagt slechts enkele weken. Het Röpcke-Zweers Ziekenhuis, onderdeel van de Saxenburgh Groep in Hardenberg, werkt nauw samen met Ziekenhuis Groep Twente (ZGT).

Het Röpcke Zweers Ziekenhuis biedt voor- en nazorg op gebied van vaatzorg op de vaatpoli. De vaatoperaties worden gedaan in ZGT Almelo. De spataderbehandelingen ook in Hardenberg. Door de samenwerking van de partijen kan het ziekenhuis voldoen aan de criteria die de patiëntenorganisatie stelt aan de vaatzorg in Nederland.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.