rijvaardigheid getest in dalfsen

Voor senioren kost de keuring €30,00 en voor chauffeurs tot 75 jaar met rijbewijs C/D/E is het €49,00. Bel voor informatie en een afspraak tijdens kantooruren naar het landelijke afsprakenbureau van Regelzorg Rijbewijskeuringen: ‪088-2323300. Zelf een datum plannen kan via www.regelzorg.nl.

De keuring is verplicht voor automobilisten die 75 jaar of ouder zijn op het moment dat het rijbewijs moet worden verlengd en voor automobilisten met rijbewijs C/D/E. Soms is een bezoek aan een keuringsarts ook verplicht als de leeftijd van 75 jaar nog niet is bereikt. Of dat voor jou het geval is, kan je nagaan op www.keuringscheck.nl. Zo kan worden voorkomen dat pas bij aanvraag van een nieuw rijbewijs blijkt dat een keuring nodig is. En dat lukt dan niet meer op tijd. Ook worden op deze manier onnodige keuringen, met alle kosten van dien, voorkomen.

Eigen Verklaring
Op de website wordt ook aangegeven welk van de drie keuringsformulieren – de zogenaamde Eigen Verklaring – jij nodig hebt. De Eigen Verklaring is verkrijgbaar bij de meeste gemeenten en met DigiD via mijn.cbr.nl. Ook is het mogelijk Regelzorg te vragen een Eigen Verklaring toe te zenden.

Voor vragen over het invullen van de Eigen Verklaring kan je contact opnemen met de medisch adviseur van Regelzorg. Verwerking en beoordeling ervan door het CBR kan tot drie maanden in beslag nemen. Daarom wordt geadviseerd om ten minste vier maanden voor het verlopen van het rijbewijs een afspraak te maken voor een keuring.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.