Home / archiefcentraal / rabobank kersttoernooi kent vele winnaars

rabobank kersttoernooi kent vele winnaars

De Trefkoele+ vormde de afgelopen dagen volgens goede traditie het decor voor het Rabobank Kersttoernooi. Het toernooi wordt al jaren door SV Dalfsen en ASC’62 in gezamenlijkheid georganiseerd. Met maar liefst 240 deelnemers uitkomend voor zo’n 36 teams werd gestreden om een heerlijke SVD/ASC tompouce en de eeuwige roem.

Gestart werd met de F-teams op maandagmorgen, gevolgd door de D-junioren in de middag. Dinsdag was het eerst de beurt aan de E-teams en later op de dag speelden de C-junioren. Met klinkende namen als Bayern München, Manchester United en Barcelona werd er fanatiek, maar vooral sportief gestreden. De publieke belangstelling was heel behoorlijk en het wedstrijdsecretariaat zorgde voor een uitgekiende planning. De finales verliepen verrassend spannend maar uiteindelijk waren er toch vier winnaars.

Kampioenen per categorie:
F-pupillen: PEC Zwolle
E-pupillen: Wolfsburg
D-pupillen: Galatasaray
C-junioren: Barcelona.

Alle winnaars kregen een originele tompouce als beloning, die natuurlijk ter plekke werd opgegeten.

Lees ook

ASC’62 heeft nieuwe hoofdtrainer

DALFSEN – Met ingang van het seizoen 2022-2023 heeft ASC’62 een nieuwe hoofdtrainer. Het bestuur …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.